About me

3. januar 2011 Hvor dog tiden flyver af sted. Tænk at der allerede er gået 2 år siden jeg har skrevet på den her side om mig selv. Jeg har jo lovet at holde live i min blog og hjemmesider, men det har ikke været helt som jeg havde forventet. Ingen undskyldning, men tiden er fløjet af sted uden at jeg har været opmærksom på det ;-).

Men hvis jeg skal ridse kort op siden sidst, så har jeg haft et forrygende år med at lave en masse ligegyldige ting, hvilket jeg håber på at få rettet op på i det nye år.

Jeg arbejder forsat ved Viborg Kommune, og er gået i gang med Tværfaglig diplomuddannelse – Psykiatri i teori og praksis, hvilket er meget spændende. Jeg har lige afsluttet det første modul – videnskabsteori.


18. juni 2008 jep, der er sket meget siden sidst…og jeg er blevet ældre, er 25 og på vej til at blive 26 år. Jeg er færdiguddannet og arbejder som socialrådgiver i Viborg Kommune. Min interesse for hjemmesider og internet er blevet større siden sidst, især efter det er gået op for mig, hvad jeg kan bruge internettet til….mange ting :=)

Jeg har forsat tamilgirls.dk, og åbnede en anden portal tamilskmad.dk den 1. juni 2008. Det er et projekt, som jeg har brugt meget tid på og har stadig mange ideer til hvordan tamilskmad.dk skal være/blive. Så har jeg min blog, og vil prøve at holde den i live.

Den bedste gave jeg har fået i 2007 er Bambus. Det er vores hvalp – den sødeste og klogeste hvalp. Bambus fylder 1 år til sommer 2008. Det har kostet os formue at holde ham i live, da han både har spist legetøj andre ting. Men efter at have fået Bambus, så har det ændret vores liv – på en positiv måde, og jeg elsker Bambus. I kan se billeder af ham på bloggen.


25. november 2006
Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og er i gang med at læse til socialrådgiver på den sociale højskole i Århus.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Kontakt: kavitha@tamilgirls.dk

4 kommentarer til About me

 1. Pingback: About me-tamilskmad.dk | Kavitha Rajathurai

 2. Stine og Rebecca. skriver:

  Hej Kavitha.
  Vi er to piger, der har planer om at rejse til Indien om ca. et halvt år. I vores søgen på nettet faldt vi over din blog, og især dig indlæg om børnehjemmet “faith home” fangede vores interesse. Vi vil utrolig gerne arbejde nogle måneder på et kristent børnehjem, men synes det er svært at få skabt en kontakt. Derfor skriver vi til dig for at spørge, om du har en hjemmeside eller en email vi kan bruge til at komme i kontakt med det børnehjem du besøgte?
  Hvis det gør sig gældende, gider du så skrive det i en mail til os. (berakka@hotmail.com)
  Vi håber at du har lyst til at hjælpe, det vil betyde rigtig meget for os! 🙂
  Kh. Stine og Rebecca.

 3. Kavi skriver:

  Hej Stine og Rebecca,

  Jeg har ikke en mail adresse til børnehjemmet. Vi var i Indien i 2008 og det var i den forbindelse vi besøgte børnehjemmet. Men hvis I gerne vil finde et kristen børnehjem, er det en god ide at kontakte Dansk – Indisk Børnehjælp.

  Dansk – Indisk Børnehjælp har flere projekter kørende i Indien, og I kan læse mere om det på deres hjemmeside. Dansk Indisk børnehjælp har desuden åbnet et børnehjem, kun for piger i Tamil Nadu. Det kunne muligvis være noget for jer: http://www.childrencare.dk/Indien/Boernehjemmet.htm.

  Held og lykke med rejsen, håber at det bliver en oplevelse værd.

  Hilsen Kavitha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *