Ilse Jacobsen gummistøvler

Jeg har ønsket Ilse Jakobsen gummistøvler i lang lang lang tid, og nu har jeg endelig har fået dem i gave. De er super lækre og kan ikke vente til at have dem på. Det er som om vejrguderne ikke er med mig. Det har regnet hele sidste uge, men når jeg nu har fået mine støvler, så skinner solen 😉 Mon ikke at der snart kommer et par dråber, så jeg kan lufte mine støvler.

20121012-070541.jpg

20121012-071149.jpg

20121012-071216.jpg

20121012-071237.jpg

20121012-071257.jpg

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget . Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til Ilse Jacobsen gummistøvler

 1. Sanci skriver:

  Hvor er de fede kavi!!!!
  Tillykke med dem 🙂

 2. Kavi skriver:

  Tak Sanci, er også super glad for dem.

 3. Bare rolig, regn på vej i weekenden:-)

 4. Hanne K skriver:

  Grrrr…. du skal stoppe med sådan nogle ønsker. Det har jo silet ned hele weekenden 😉 Håber, at du har fået lejlighed til at få flashet dine nye vildt lækre støvler.

 5. Kavi skriver:

  Håber at regnvejret forsætter i morgen Hanne K, så kan jeg tage støvlerne på til arbejde:)

 6. Modebloggeren skriver:

  Hej Kavitha,

  Det er nogle virkelig flotte gummistøvler, du har købt. Jeg ville ønske, at mit budget rækkede til sådan et par. Hvor meget gav du for dem?

  Jeg har selv min egen blog, hvor jeg også har skrevet om Ilse Jacoben gummistøvler: http://billig-mode.dk/ilse-jacobsen-gummistovler-udsalg-tilbud

  Ha’ en god dag! 🙂

 7. Kavi skriver:

  Hej Modebloggeren,

  Jeg har fået dem i gave og er super glad for støvlerne. Jeg tror at det koster omkring ca. 900 kr., det er pengene værd. 🙂 Prøv trendsales…det kan være at du kan få dem billigere.

  Fed blog du har. Jeg blogger for tiden på http://www.5smiles.dk, følg gerne med:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *