no!no! hårfjerner

Jeg vil høre om, der er nogle af jer derude, som har kendskab til no!no! hårfjerner. Det skal vist være en smertefri og effektiv måde at fjerne hår på. Jeg plejer selv at vokse og er ved at være træt af det.

Jeg faldt over produktet i tvshop. Jeg har småt overvejet at investere i no!no!, men vil gerne høre fra folk, som har erfaring med det. Jeg synes, at jeg har læst et sted om at man kan få hudirritation/udslæt pga. varmen.
Skriv gerne din mening.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til no!no! hårfjerner

  1. Renate skriver:

    Hei Kavitha!

    Jeg er interessert i å vite om du invisterte i en no!no? Funker det?

  2. Kavi skriver:

    Hej Renate,

    Jeg kender ikke nogen har erfaring med nono og efter at have læst at varmen kan give hudirritation, tør jeg ikke investere i produktet. Hvis du køber det, vend endelig tilbage med en anmeldelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *