Canon 450D

Jeg har arvet Mathis Canon 450D, eftersom han har fået en nyere model. Det er ikke fordi at jeg har ønsket at eje et smart kamera, men blev pålagt til at arve. Jeg har altid elsket at tage billeder, men lysten har bare ikke været der, eftersom jeg har fået denne kamera. Det er nok fordi, der er så mange knapper og funktioner, så man bliver hurtigt forvirret. Jeg har derimod været rimelig tilfreds med Ipad, og har taget nogle gode billeder til bloggen.
20120917-095758.jpg

20120917-095835.jpg

20120917-095854.jpg

Mathi har været efter mig i lang tid, fordi jeg ikke har brugt kameraet. Han havde tilmeldt os til et kursus som Photocare Viborg holdte i torsdags. Det var pengene værd. Jeg har lært det grundlæggende om kameraet og har mere mod på at tage billeder. Tingene bliver da også meget nemmere, når man ved hvad de forskellige knapper kan bruges til. Så håber fremover, at billederne til bloggen bliver taget med mit Canon 450D.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *