Gucci Premiére

Jeg har fået denne i gave af min kære mand og kan kun anbefale duften til jer tøser.

20120911-150516.jpg

20120911-183553.jpg

Gucci Premiere featuring Blake Lively
http://youtu.be/NzV3GRtwftQ
Efter at have set reklamen med Blake Lively måtte jeg bare eje Gucci Premiere. Manden er ikke gået helt galt i byen, da han valgte denne:)

Endnu en “must have” er denne parfume by Hugo Boss
http://youtu.be/9OtlgvyiWOE

men men men min absolut favorit er dog stadig denne: Contradiction for women by Calvin Klein

Nu står flasken på hylden med resten af flaskerne.
20120912-105103.jpg

Skriv gerne også din yndling:)

Kommentarer

  1. Hold da op, sikke mange dufte:-) Jeg har dog ikke haft fornøjelsen af den nye duft, men kan se du har en af mine favoritter ( faktisk flere af dem) selv på hylden:-) I love Ralph- især romance;-) Men jeg er nok også mere den type, som ikke bryder mig om stærke dufte, kan bedre lide dem, som jeg næsten ikke selv kan dufte, men alle forbigående kan dufte parfumen;-D