Gucci Premiére

Jeg har fået denne i gave af min kære mand og kan kun anbefale duften til jer tøser.

20120911-150516.jpg

20120911-183553.jpg

Gucci Premiere featuring Blake Lively
http://youtu.be/NzV3GRtwftQ
Efter at have set reklamen med Blake Lively måtte jeg bare eje Gucci Premiere. Manden er ikke gået helt galt i byen, da han valgte denne:)

Endnu en “must have” er denne parfume by Hugo Boss
http://youtu.be/9OtlgvyiWOE

men men men min absolut favorit er dog stadig denne: Contradiction for women by Calvin Klein

Nu står flasken på hylden med resten af flaskerne.
20120912-105103.jpg

Skriv gerne også din yndling:)

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Gucci Premiére

  1. smølf skriver:

    Hold da op, sikke mange dufte:-) Jeg har dog ikke haft fornøjelsen af den nye duft, men kan se du har en af mine favoritter ( faktisk flere af dem) selv på hylden:-) I love Ralph- især romance;-) Men jeg er nok også mere den type, som ikke bryder mig om stærke dufte, kan bedre lide dem, som jeg næsten ikke selv kan dufte, men alle forbigående kan dufte parfumen;-D

  2. Kavi skriver:

    Jeg har mange gode dufte på hylden, elsker især stærke dufte. Ralph Lauren er også en af de gode:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *