Saree bags

IMG_0151.JPG

Har du svært ved at holde styr på klædeskabet ligesom jeg?
Nu har jeg ihvertfald fundet en måde at holde styr på mine saress, ikke kun for overskuelighedens skyld, men også for at opbevare sarees ordenligt. Sarees er jo fyldt med sten, palietter, så man skal sørge for at opbevare det godt, så det ikke bliver ødelagt.

Selvom mit skab er fyldt med saree, og det hele ligger i en bunke, og jeg ikke ved hvad jeg har og hvad jeg ikke har, og at der er pladsmangel, kan jeg stadig ikke få nok.

Men her på det sidste, når jeg har købt saree, er der fulgt en saree bag med. Med saree bag er det nemmere og overskueligt, og selvom bags´ene ligger ovenpå hinanden, tager sarees ikke skade af det.

Her er lige et par billeder af saree bags, hvis du kender en hjemmeside, hvor man kan bestille saree bags, smid lige et link- TAK. (Har som sagt skab fyldt med saree, som mangler bags:)

IMG_0152.JPG IMG_0154.JPG IMG_0157.JPG IMG_0158.JPG

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Saree bags

 1. Brud skriver:

  Hej

  Jeg synes rigtig godt om din hjemmeside og må sige tillykke til det. Jeg skal snart giftes og skal have en flot saree. kender du steder i danmark som sælger flotte sarees?

  fortsæt med bloggen 🙂

 2. Kavi skriver:

  Hej Brud,

  Tak for det og velkommen til min blog. Jeg har først lige spottet din kommentar – den var desværre røget i spam mappen.

  Tillykke med at du skal giftes. Hvad for en slags saree er du udkig efter?

  Jeg kan anbefale disse to webshops: – handler selv meget på disse sider:)

  http://www.utsavfashion.com/
  http://www.cbazaar.com/

  Derodover er der en del, der sælger tamilsk tøj i DK
  Du kan add nedenstående pages på facebook, der kan du se hvad de sælger.
  http://www.facebook.com/denmarksilk.house – Denmark Silk House
  http://www.facebook.com/sana.saree.9 – Sana Saree

  Der er også tamilske tøj butikker, men kender ikke så meget til det. Håber at du finder din drømmesaree:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *