Spar spar spar ;-)

Det nyeste, som jeg er faldet over, er en hjemmeside med mulighed for at spare en masse penge. Ja, det er jo lige mig. Tilbud på groupon.dk kan man spare op til 50-70 % på alt fra restauranter, rejser, skønhed og velvære mm.

Holder man godt øje med siden, er der faktisk mange penge at spare. Det man gør er, at tilmelde sin mail adresse på hjemmesiden samt by. Hverdag får man tilsendt en mail med de daglig deals, der er relateret til ens by. Er der noget, der falder for ens smag, så køber man dealen.

Det, der interesser mig mest, er spisesteder, shopping, rejser, wellness og skønhedsbehandling, koncerter.. Ja, der er mange ting, der interesser mig når jeg kan spare 50-70 %. Når jeg sparer penge, kan jeg også bruge flere penge. Det er min motto, men der er ikke mange, der forstår det…især ikke min mand. En god ting er, at når jeg finder nogle spændende delas, sørger jeg for at anbefale det til mine søskende og mand, eller hvis jeg trænger til en gave, videresender jeg bare mailen fra groupon:) Det er jo en god måde at spare penge, både for sig selv og for de andre nærmeste.

Ja, der er mange delas på siden. Ved nogle deals, kan man spare flere penge hvis man køber 2 eller 3 ting, hvilket passer mig rigtig godt. Især indenfor skønhedsprodukter, er der er en del penge at spare. Dealen kører i et vist antal timer og det kræver selvfølgelig at man køber dealen indenfor for det tidspunkt. Det skal man lige holde øje med på siden.

En god måde at shoppe online uden stress og samtidig med at spare en masse penge. Hvad mere kan man forlange af sin barsel? Man skal da også bruge tiden fornuftigt. Smut forbi hjemmesiden, det kan være at I også falder over nogle spændende deals.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Spar spar spar ;-)

 1. Braweena Thanam skriver:

  Jeg kan anbefale dig deal24.dk. Denne side samler nemlig tilbudene fra de forskellige sider også kan di nøjes med en mail til det hele;)

 2. Tak for linket B. Det gør tingene jo meget nemmere:)

 3. Tak for linket Theepan Rocky Selvarajah. Er glad for at du undersøger det for mig, så jeg ikke dummer mig ligesom sidst,:)

 4. Kia skriver:

  Syns Bownty er meget meget nemmere at bruge og de ser federe ud! De samler alle deals fra mange byer!

 5. Kavi skriver:

  Hej Kia,

  Tak for linket. Helt sikkert en side, som jeg kommer til at bruge.:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *