Spar spar spar ;-)

Det nyeste, som jeg er faldet over, er en hjemmeside med mulighed for at spare en masse penge. Ja, det er jo lige mig. Tilbud på groupon.dk kan man spare op til 50-70 % på alt fra restauranter, rejser, skønhed og velvære mm.

Holder man godt øje med siden, er der faktisk mange penge at spare. Det man gør er, at tilmelde sin mail adresse på hjemmesiden samt by. Hverdag får man tilsendt en mail med de daglig deals, der er relateret til ens by. Er der noget, der falder for ens smag, så køber man dealen.

Det, der interesser mig mest, er spisesteder, shopping, rejser, wellness og skønhedsbehandling, koncerter.. Ja, der er mange ting, der interesser mig når jeg kan spare 50-70 %. Når jeg sparer penge, kan jeg også bruge flere penge. Det er min motto, men der er ikke mange, der forstår det…især ikke min mand. En god ting er, at når jeg finder nogle spændende delas, sørger jeg for at anbefale det til mine søskende og mand, eller hvis jeg trænger til en gave, videresender jeg bare mailen fra groupon:) Det er jo en god måde at spare penge, både for sig selv og for de andre nærmeste.

Ja, der er mange delas på siden. Ved nogle deals, kan man spare flere penge hvis man køber 2 eller 3 ting, hvilket passer mig rigtig godt. Især indenfor skønhedsprodukter, er der er en del penge at spare. Dealen kører i et vist antal timer og det kræver selvfølgelig at man køber dealen indenfor for det tidspunkt. Det skal man lige holde øje med på siden.

En god måde at shoppe online uden stress og samtidig med at spare en masse penge. Hvad mere kan man forlange af sin barsel? Man skal da også bruge tiden fornuftigt. Smut forbi hjemmesiden, det kan være at I også falder over nogle spændende deals.

Kommentarer