ASTA PUMP – Kærlighed ved første blik?

Det var noget af en udfordring at få fat i de sko.

Jeg faldt over disse sko i bianco.com. Det lyder lidt plat, men jeg vil næsten vove påstå at det var kærlighed ved første blik 😉 Så dem måtte jeg bare have!


Bianco i viborg havde dem ikke i de farver. Besøg på bianco butikker på nettet, både i Danmark, Sverige og Tyskland hjalp heller ikke særlig meget.

Jeg ringede rundt til næsten alle forretninger i Jylland uden held. Det hjalp at komme udenfor Jylland. Jeg fandt en butik i Taarstrup, der havde dem i de farver og i min størrelse. En hurtig smuttur indtil byen for at overføre pengene, så de kunne sende dem med det samme.

To dage senere var skoene i Viborg og nu i mit skab 🙂

Jeg brugte næsten en hel dag på at skaffe skoene. Jeg kan godt høre hvad I tænker, men tro mig. Det er det hele værd at eje noget man bare vil eje 😉

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

11 kommentarer til ASTA PUMP – Kærlighed ved første blik?

 1. Kender godt følelsen Jeni 🙂

 2. Anusja Athavan skriver:

  Glæder mig til at gå i stiletter igen!! For de der er da for lækre uf!!

 3. Det kan jeg forstå Anu….men det kommmer. Nu er du jo snart halvvejs 🙂

 4. Anette Poulsen skriver:

  Wow, hvor flotte, hvornår vi i byen;-)

 5. Ap4- jeg har skoene klar, du siger bare til:)

 6. Anette Poulsen skriver:

  Fedt… Det må vi hellere så. Vi aftaler nærmere på fredag ikk?

 7. Det gør vi, ser frem til fredag:)

 8. Super fedt inlæg. Det gør en ægte” bianconist” varm om hjertet 🙂 Håber i har det godt alle 3 tøser… Hils de 2 andre

 9. Længe siden Stine, håber også at du har det godt. Hvis du sørger for at sende mig et par sko i ny og næ, skal jeg nok sørge for god reklame for Bianco 🙂

 10. Pingback: Outfit: Levi´s bukser og Ivanka Trump taske - 5smiles.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *