Armbåndsholder

Denne weekend har været fantastisk…næsten ligesom jul. Jeg blev lidt forkælet af familien og fik nogle gode gaver. Min mand kom hjem fra sin rejse, og havde købt masser af gaver med til mig. (Når man efterlader mig hjemme alene i 2 uger, så koster det lige et par ekstra gaver). I denne samme uge kom også min søster og kusiner hjem fra Malaysia med en masse gaver.

En af de gaver, som jeg blev rigtig glad for, er et armbåndholder, som jeg havde været på udkig efter i lang tid. Nu kan jeg i hvert fald få plads til nogle af de armbånd jeg har liggende:

Kommentarer

 1. Hvor er det både flot og praktisk med sådan et stativ til armbånd! Det er ikke noget man kan få her i landet? Tit og ofte er de båre så små, at de ikke kan holde til de mange armbånd, jeg/vi har :-)

 2. Hej Abirami,

  Velkommen til min blog:)

  Det er nemlig praktisk, er rigtig glad for mit stativ. Den kommer helt fra Malayasia :) Du kan ikke købe stativet DK, men er sikker på at du kan købe det i England.

  Jeg har endda forsøgt at finde en side på nettet for at bestille, men det har ikke lykkes mig endnu.

  P.S Det er en fin blog du har.:)

 3. Hej Kavitha

  Mange tak :)
  Så må jeg nok hellere være på udkig, hvis jeg engang skal til England.
  Skriv endelig, hvis du skulle støde på en hjemmeside med disse fine stativer.

  Tak ;)