Armbåndsholder

Denne weekend har været fantastisk…næsten ligesom jul. Jeg blev lidt forkælet af familien og fik nogle gode gaver. Min mand kom hjem fra sin rejse, og havde købt masser af gaver med til mig. (Når man efterlader mig hjemme alene i 2 uger, så koster det lige et par ekstra gaver). I denne samme uge kom også min søster og kusiner hjem fra Malaysia med en masse gaver.

En af de gaver, som jeg blev rigtig glad for, er et armbåndholder, som jeg havde været på udkig efter i lang tid. Nu kan jeg i hvert fald få plads til nogle af de armbånd jeg har liggende:

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Armbåndsholder

 1. Thevaki Albert skriver:

  ja synd for manden hahaha, men godt for dig:))) så får du mange gaver

 2. Hvor er det både flot og praktisk med sådan et stativ til armbånd! Det er ikke noget man kan få her i landet? Tit og ofte er de båre så små, at de ikke kan holde til de mange armbånd, jeg/vi har 🙂

 3. Kavi skriver:

  Hej Abirami,

  Velkommen til min blog:)

  Det er nemlig praktisk, er rigtig glad for mit stativ. Den kommer helt fra Malayasia 🙂 Du kan ikke købe stativet DK, men er sikker på at du kan købe det i England.

  Jeg har endda forsøgt at finde en side på nettet for at bestille, men det har ikke lykkes mig endnu.

  P.S Det er en fin blog du har.:)

 4. he he men han ved godt at jeg elsker at få gaver:) jo flere jo bedre:)

 5. Hej Kavitha

  Mange tak 🙂
  Så må jeg nok hellere være på udkig, hvis jeg engang skal til England.
  Skriv endelig, hvis du skulle støde på en hjemmeside med disse fine stativer.

  Tak 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *