Taske fra Glitter

Så fik jeg endnu en taske til min samling. Tasken er købt hos Glitter i Viborg.

edited.jpgtaske_fra_glitter-2.jpgtaske_fra_glitter-5.jpgtaske_fra_glitter-6.jpg
Fotograf: Mathi Kumarathurai

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Taske fra Glitter

  1. Anusja Athavan skriver:

    Nice taskei, kan især godt lide detaljen ved låsen!! Tror lige jeg skal forbi glitter de nærmeste dage!!

  2. Jeg er også vild med tasken, det var bare en af de lækre tasker fra Glitter. Du skal helt klart kigge forbi, er sikker på at du finder mere end en 🙂

  3. Gowsini Joseph skriver:

    Gætter på jeg ser den på søndag…

  4. Det kan du tro Gows:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *