Stem på Hanne K´s verden

viskalspise kører en madbloggerkonkurrence som I kan læse mere om på siden: viskalspise. Min gode kollega Hanne Kriegum, er en af de nominerede. Hanne har brug for så mange stemmer som muligt, for at blive nomineret til at blive bedømt af dommer panel. Jeg har valgt at gøre lidt reklame for Hanne, for jeg synes at hun fortjener at blive nomineret til blandt de bedste.

Nu skal jeg fortælle jer, hvorfor det er hende I skal stemme på: Hun elsker at lave og ikke nok med det, er hun kreativ og er altid frisk på nye udfordringer. Jeg har smagt Hannes mad ved flere lejligheder og må sige at det smager himmelsk. Kig forbi Hannes hjemmeside, så ved I hvad jeg mener. Fra d. 26. maj til 14. juni er der afstemning om hvilke af de nominerede blogs, der skal indstilles til vurdering af et dommerpanel. Så giv en hjælpende hånd til Hanne til at blive nomineret.

Tryk like: hanne-ks-verden

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *