George Michael til Herning

George Michael giver koncert i Jyske Bank BOXEN i Herning den 29. og 31. august samt fredag den 2. September. Det er noget, som jeg har ventet på i noget tid.

B.T skriver at, billetsalget går i gang d. 19. maj kl. 10:00 og at der kun vil blive solgt 12.000 billetter pr. aften. Billetprisen ligger mellem 595 og 1495 kroner.

Både min mand og jeg er store fan af George Michael, så vi SKAL helt klart af sted, hvis vi er heldige at få fat i billetter.

Sidste år var vi til Lady gak gak koncert i Herning, og det var en ret anderledes gak gak oplevelse 😉

Jeg glæder mig til at se George Michael optræde, og er sikker på at det bliver en fantastisk oplevelse.

Så alle George Michael fans, sæt kryds i kalenderen mandag den 29. august, onsdag den 31. august og fredag den 2. September. Vi ses til koncerten.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til George Michael til Herning

  1. amen…Herning mig her og Herning mig der….! måske at det bare skulle være “da capital of DK”….!!!!! ;D

  2. Enig Dharsi…men pis…. alt de gode er kommet til Herning efter vi flyttede.

  3. Bette: Du ved nok ikke hvad koncert er, men du er da velkommen til at komme med:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *