Sommerkjoler fra HM

Sommeren er lige ved døren og det betyder at sommertøjet skal frem i gaderoben. Er du en af dem, der ikke kan få nok af tøj, sko og accessories lige som jeg, så kan du måske få noget ud af at kigge forbi HM. De har nemlig fået en del sommerkjoler.

Man behøver ikke altid at bruge masser af penge på kjoler. Det kan godt betale sig engang i mellem at kigge forbi “de billige” butikker. Det er ret dyrt hvis man skal investere i en kjole, som man sjældent bruger mere end en gang 😉

Jeg skulle nemlig til 2x konfirmation i weekenden, og faldt jeg over de her 2 kjoler. Prisen var også til at overkomme. Se billederne og bedøm selv.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Sommerkjoler fra HM

  1. Anusja Athavan skriver:

    Ja, HM har ofte nogle gode kjoler!! Og når det er så billigt, kan man jo også lige købe nogen stilletter som matcher ik;0) Begge dine kjoler er rigtig nice!!

  2. Tak Anusja. Enig med dig…man skal spare penge ved at købe billige kjoler og investere i dyre stiletter. 🙂

  3. Anusja Athavan skriver:

    Lige præcis!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *