Design din egen blouse

Design din egen blouse, som passer til din stil og krop. Der er hav af inspirationer at hente på nettet af Kollywood og Bollywood modeller iført saree. Man kan finde billeder af forskellige blouse modeller, alt efter ens smag. Sørg for at finde ud af hvordan du ønsker blousen skal se ud, både foran og bagved. Her et eks. på min seneste saree blouse. Jeg havde en forestilling om hvordan blousen skulle syes. Udefra det, fandt jeg 2 forskellige billeder på nettet. Jeg har sammensat billedet i photoshop og afleverede billedet til en syerske i Randers. Det er vigtigt, at man finder en dygtig syerske som har forstand på at sy blouse og som har mod på at sy forskellige design, og ikke er bange for at prøve noget nyt

Jeg havde syet denne blouse til min søsters fødselsdag, og synes selv at det passede godt til både min saree og min stil.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Design din egen blouse

 1. Det ligner da ikke en bluse???

 2. Lavanyah skriver:

  Hej!’

  Hvor meget tager hende fra Randers for Saree blouse ?

 3. Kavi skriver:

  Hej Lavanyah,

  Jeg kan ikke helt huske prisen, men hun er meget dygtig. Du får i hvert fald noget for pengene.

 4. Pingback: Black and red - Kavitha Rajathurai5smiles.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *