Cupcakes

Bagning er ikke lige min ting, men bliver dog fristet af alle de lækre billeder af cupcakes på nettet. Derfor besluttede jeg mig for at komme i gang med bagning. Min fantastiske kollega Hanne har en madblog og fandt en nem opskrift på hendes blog: cupcakes

Det er mit første forsøg på cubcakes, og synes faktisk også at det lykkedes mig at få bagt noget, der både så godt ud og smagte godt. Jeg havde nemlig inviteret Bratheep til at give en hjælpende hånd, og det blev til en omgang hygge med både bage og pynte cupcakes.

Så det skal selvfølgelig prøves igen. Jeg skal dog lige lære at pynte pænt 😉

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Cupcakes

  1. HanneK skriver:

    Fiiiiine kager!!!!
    Og tak for de pæne ord, Bette.

  2. Kavitha skriver:

    Hvad kan jeg sige…du inspirerer mig Hak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *