Årets bedste gave: Mac

Dagen efter at jeg havde afleveret min opgave, brød min Dell sammen. Lige pludselig var der ingen billeder på skærmen og jeg kunne ikke få den til at starte. Min kære mand bildte mig ind at han havde talt med Dell og de ville lave den for 1200 kr., hvilket jeg hoppede på.

Til min store overraskelse, lå der en stor pakke til mig under juletræet, og jeg blev meget overrasket da jeg åbnede pakken. Vi havde nemlig aftalt en rejse som gave til begge, og havde derfor ikke forventet at få en Mac i julegave, men glad blev jeg i i hvert fald. Det var absolut året bedste gave, tak min kære søde mand. 🙂

I får lige et billed af min Mac.:)

Min nye Mac

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

11 kommentarer til Årets bedste gave: Mac

 1. Thevaki Albert skriver:

  nogle gange mænd er ikke slet:) hi hi

 2. Kongen skriver:

  Hvad er mac?

 3. Kavi skriver:

  Hvad r du for en?

 4. Thevaki Albert skriver:

  hov,,,:) der var en stavefejl, jeg mente at de er ikke slemt, de er sød nok til at købe gave og giver surprise:)

 5. Det er jo derfor vi elsker de mænd.:)

 6. absolut en gave du vil blive glad for fremfor nogen anden…! den sidder lige i kassen…SÅDAN Mathi…stærkt…! ;D

 7. Elsker, hvordan du har en side af din facebook profil på skærmen af din Mac.. Så er man ikke i tvivl om, hvem der ejer den;).. Så må vi håbe, at du har forkælet den kære mand senere;)…

  Og når ja, tillykke med Mac’en:)..

 8. Kavi skriver:

  Det er fordi at jeg prøver at overbevise alle andre om at min Mac er unik…Special made for me by Mac.

  Du kan tro at min kære mand bliver forkælet…Du har vel set hans monster Canon.:)

 9. Dharsi: Det ku ikke have været bedre….once u go mac u never go back!!!!!!!

 10. there u r…lige mine ord…! u go gurl…! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *