Ugens bedste køb: tasker

Håndtasker –  det er en af de mange ting en kvinde SKAL eje. Jeg kender faktisk ingen kvinder, der kan nøjes med en håndtaske, men det er da også gode grunde til.

Man skal have tasker, der passer til enhver lejlighed. Derfor synes jeg at enhver kvinde MUST eje 365 x2 tasker. Ikke noget med at blive forskrækket over tallet, man kan jo ikke have den samme taske til morgen og aften function…vel?

Man kan finde mange super lækre tasker med forskellige farver, modeller og størrelser til næsten ingen penge. Det handler om at have et godt øje når der er udsalg.

Her er lige mit bud på sidste ugens køb. Jeg købte denne dejlig farverig taske i Bianco til næsten ingen penge.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *