Ugens bedste køb: øreringstativ

En tur i Billig Bily i Ålborg med lillesøs og manden for at finde lidt af hvert til hans 80´er tema fest, gav pote, og endte med et godt køb til mine smykker.

Jeg fandt et øreringstativ til 50 kr. i Billig Bily.  Helt klart ugens bedste køb til ingen penge.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Ugens bedste køb: øreringstativ

  1. Hanne K skriver:

    HAHAHA …. der findes nu ikke nogen som dig, der er så god til at bruge INGEN PENGE ;D

  2. Kavitha skriver:

    Ha ha ha bette Skriegbaum lad os lige se hvor mange penge du spare i morgen . Du må lige sørge for at smide nogle billeder af shoppingturen ( nu ved du jo hvordan man smider billeder på FB fra IPhone). Go tur til Århus. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *