Ugens bedste køb: sko sko og atter sko

Jeg elsker når der SALE. Man kan nemlig spare mange penge samtidige med at bruge en masse penge. Jeg elsker sko og dem kan jeg simpelthen ikke få nok af. Her er mit bud på ugens bedste køb. Begge sko er købt i Bianco.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Ugens bedste køb: sko sko og atter sko

  1. Kavitha skriver:

    Billederne er taget af min yndlings fotograf Mathi Kumar. 🙂

  2. Priya skriver:

    Hvor meget har du givet for dem søde?

  3. Kavitha skriver:

    Den brune var sat ned til 275 kr. og den guld til 200 kr. 50 % off…det var røverkøb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *