Syerske søges

Jeg søger en syerske til at sy/designe saree top. Jeg har nu forsøgt en del tamilske syersker, men uheldigvis har jeg ikke fundet en, som forstår min stil. Jeg er interesseret i moderne saree blouse/top, mere bollywood style. Jeg er ikke kun på udkig efter tamilsk syersker, men bare en som har sans for mode og stil, og som har lyst til at prøve noget nyt.

Er du den der har mod på at prøve noget nyt, så kontakt mig på kavitha@tamilgirls.dk.

[nggallery id=1]

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Fashion og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Syerske søges

 1. Anna skriver:

  Hi
  I’m a dressmaker 11 years experience. If you still interesting about sewing just let me know.
  My e-mail
  troll1201@wp.pl
  527 02 989

  Also my danish friend e-mail
  christel.dreyer@hotmail.com

 2. Hej,
  Jeg har min egen systue på vesterbro. Jeg er uddannet modelsyer og konstruktør. Jeg har syet en del for mange forskellige designere og er god til at forstå designernes ønsker.
  Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontakte mig enten via min hjemmeside http://www.nibs.dk eller på tlf: 61700167

  Knus Nanna

 3. Kavi skriver:

  Hej Nanna,

  Jeg har fundet en syerske i Jylland, men jeg vil meget gerne gemme dit telefonnr. i tilfælde af jeg får brug for det i fremtiden.

  Hilsen Kavitha.

 4. Kiran skriver:

  Hi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *