Min super iPhone

iphone3g1Jeg har købt mig en iPhone 3GS, og hver dag der går, bliver jeg mere og mere glad for min iPhone. Jeg har døbt den til min  “super phone“.

For at være ærlig, havde jeg ingen planer om at investere i en ny telefon. Jeg har en tendens til at tabe min telefon, og derfor har jeg lært igennem tiden, at jeg hellere vil arve efter Mathi end at investere i en ny, som jeg alligevel taber og få det ødelagt.

Mathi købte en htc Magic (som ikke er meget værd efter min mening), og mente at jeg absolut skal eje en iPhone. Han havde skrevet op på ventelisten for 100 år siden, og da Telia ringede og fortalte, at telefonen var kommet hjem og klar til afhentning, var jeg meget sketisk.

Da jeg sammen med Mathi skulle hente telefonen, blev jeg helt grebet af iPhone-feberen. Nu er der gået lidt over 1 uge, og jeg er mega glad for at have købt telefonen.

Lad mig lige fortælle et par ting om min super Phone:

 • Den har en super godt kamera, der tager super gode billeder
 • Indbygget video kamera er noget af det bedste jeg har set – Juhu ny ejer jeg også et video kamera
 • Masser af plads til min musik (32 GB)/Har ikke længere brug for min iPod
 • kaldender og google mail lige ved hånden
 • Kogebogen, rejseplanen, skype, mail, kontakt personer mm.
 • SMS besked funktion kan ikke være bedre

Sådan kan jeg blive ved…Her er et billed af Bambus, taget med min Iphone.

img_0024

Her er et lille videoklip, som jeg har filmet med min super Phone.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Min super iPhone

 1. Jan S. skriver:

  Rigtig mange gange tillykke. Jeg er selv ligeledes den heldige ejer af en iPhone og det har jeg aldrig fortrydt.

 2. Kavi skriver:

  Hej Jan,

  Tillykke til dig også. 🙂

  Det, der er minus ved iPhone er at strømmen ikke holder mere end 1 dag. Det er meget træls. 🙁

 3. sarami skriver:

  You have a Iphone? 🙂

 4. Kavi skriver:

  I bought an iPhone, and was really excited about it, until I read an article about that the phone can exploded. I am scared to use the phone now. 🙁

 5. sarami skriver:

  Haha 🙂 cool

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *