Mit første løb

img_1515Jeg har for første gang deltaget i en løbe konkurrence, det var kvindeløbet, som fandt sted d. 5. maj i Viborg. Da jeg ser mig selv som en kvinde, der er i god form, valgte jeg strækningen på 5 km. 10 km var lige lovligt langt for mig, men kunne nok have klaret det, hvis det havde været med overnatning.

Jeg satsede på 1. pladsen, og synes selv at mine præsentationer var gode, men åbenbart var der en del der var bedre end mig. Det havde jeg ikke ligefrem regnet med, da jeg ellers gik efter 1. præmien, som var et løbe ur. Jeg tænkte en lille halve time, så var præmien i huset. Øv for mit vedkommende blev jeg nr. 301 på listen, hvilket jeg ikke forstår. Min nabo og mig, vi var ellers rimlige sikre på, at vi skulle dele 1. 2 præmien, så ved jeg endelig ikke hvad der skete da vi begyndte at løbe. Synes lige pludselig at vi blev overhalet af næsten 300 kvinder…. Men det er altid noget at Vi formåede at overhale de sidste 75. 🙂

Jeg kan trøste mig og sige, at det nok skal gå bedre næste gange. 🙂

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *