Hårpynt

harpyntJeg søger efter hårpynt, hvor stilen minder om noget fra 60´erne. Jeg har selv prøvet at google, men synes ikke at jeg har været heldige til at finde noget på nettet. De er nogle bestemte hårpynt, jeg er udkig efter. Det minder lidt om pandebånd med store pynt på eks. blomster, fjer osv. Jeg er især vild med den som Kronprinsesse Mary havde på til Isabellas og prins Christians barnedåb. Det er lige præsis noget i den due jeg er udkig efter. Håber en eller anden kan fortælle hvor man kan købe den slags hårpynt.

Jeg har også været ind på http://www.hat-away.com/da/kategorier/haarpynt/, men synes ikke lige at det var min stil.

Kommentarer

 1. Hej Christina,

  Jeg har været ind på din blog. Du laver nogle flotte hårpynt, desuden synes jeg at du sælger pyntene meget billigt sammenlignet med priserne i butikkerne. 🙂

 2. Hej Kavitha :O)
  jeg ved at denne blog er fra April, men hvis du stadig kigger efter specielle hårbøjler, så tag et kig forbi min hjemmeide http://www.odesign.dk. Jeg laver også på bestilling :O)
  Rigtig god weekend.
  MVH Anette/odesign

 3. Hej Anette,

  Jeg har været forbi din hjemmeside, og du laver vildt flotte hårpynt. Jeg har desværre ikke lige brug for hårpynt nu, men jeg gemmer dit link i tilfælde af jeg får brug for det.

  Hilsen Kavitha.

 4. Hej Kavitha!
  Er selv på udkig efer hårpynt for tiden…den du fandt i Århus – hvor er den fra?
  Mvh
  Signe

 5. Hej Signe,

  Jeg har købt hårpyntet i Accessories i Bruuns Galleri. Tror faktisk at de har en del hårpynt derinde.