Perle

“Vi i Danmark må støtte op om vores politi folk….
Derfor bør vi gøre en aktiv indstats så deres sprogperle af en søforklaring holder i retten

FREMOVER HEDDER:

Fængsel = Perleskrin
Terrorcelle = Perlekæde
Etniske sladdertanter = Perlehøns
Falske vidneudsagn = Perleplade
Etniske stamtræ = Perlerække
Indvandre bander = Perlevenner
Etniske … Read MoreProstitueret = Knaldperle

Men nu skal vi jo ikke kaste perle for svin så politiet skifter hermed navn til Muslinger.

Håber i alle er blevet i perle humør – så send bare beskeden videre til alle dejlige kultur perler…

Hilsen
PerleFar”

Kilde: modtaget via facebook.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Perle

  1. Kavi skriver:

    Er du også en perle eller elsker perler, så bliv medlem af perle gruppen på facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=58487141102#/group.php?gid=58487141102

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *