Ferien, der gik….

k-ferie14 dages ferie, det havde jeg glædet mig til. Jeg havde i mine tanker planlagt hele juleferien, tiden skulle bruges på at indhente det forsømte med familie og venner og de forsømte hjemmesider. Tiden skulle bruges fornuftigt…. og 14 dage uden arbejde, så kunne jeg få lavet en masse. Det var min tanke…..Men nu er de 14 dage gået, og jeg har ikke fået lavet en skid. Nu sidder jeg og stresser over, alle de ting som jeg skulle have lavet i juleferien.

Ufornuftigt som jeg er, brugte jeg noget af tiden på: at se nogle kedelige latterlige tamilske filme uden nogen reel handling i. Dette irriterer dog mig grænseløst, at jeg i princippet kunne have brugt de mange timer på at lave noget fornuftigt. Et godt råd: lad være med at se tamilske film i din ferie.

Jeg havde endda også planlagt at skulle motionere dagligt i ferien, for at komme af med håndtagene der havde lagt sig på begge sider pga. af de mange julefrokoster. Men men men det blev heller ikke til noget. Derimod har jeg brugt ferien på at spise og sove.

Noget fornuftigt jeg har foretaget i ferien var, at jeg tog på januar udsalg. I håb om, at alle de ting jeg ønskede mig var sat ned enten 50 eller 75 %, så jeg kunne spare en helvedes masse penge. Til mit uheld var der intet, som fangede min interesse, hvilket var lidt deprimerende, da jeg ellers elsker shoppe.

Nu er ferien over, og jeg har travlt…..travlt med at få lavet de ting, som jeg burde have lavet i de sidste 14 dage.

En ting har jeg lært, at man skal ikke bruge tiden ufornuftigt. Derfor er min plan for det nye år: at bruge tiden meget meget (u)fornuftigt. :=)

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Ferien, der gik….

  1. vathanan skriver:

    Ja, jeg kan godt genkende mønstret med ikke at få lavet noget som helst fornuftigt og stresse sig derefter. Jeg er derudover også ramt af tandpine, så jeg vil mene, at jeg har det værre end dig — ikke at det er en konkurrence. 🙂

    Nu ved jeg jo tilfældigvis, at du sidder og ser endnu en film i aften, så mon du har lært det med at se film? 🙂

    /vathanan

  2. Kavi skriver:

    Jeg har lært noget nyt, at jeg skal nyde min ferie ved at lave ufornuftige ting. :D.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *