Opsætning af blog på facebook

Opsætning af blog på facebook:
1) Log ind på facebook
2) Gå til Settings
3) Tryk på blog/rss
4) Derefter indtaster man rrs feed: eks. http://kavitha.dk/feed/, derefter trykker man import.


En anden måde at gøre det på er ved at:

Husk at installere wordbook plugin.

1) Log ind på din blog
2) Log ind på din facebook
3) Gå ind på blog–> adminsiden –>indstilling–> wordbook
4) Tryk på facebook ikonet.
5) Sig ja til hvad facebook spørger om og få fat i den kode, som den giver dig.
6) Gå igen ind blog –>adminsiden –>indstilling –> wordbook og indtast koden.
7) Tryk på Submit

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *