De voldelige unge

TV 2 dokumentar: De voldelige unge vises på mandag den 10. nov. kl. 20:00.

Den meningsløse vold i Danmark er stigende. Næsten dagligt hører vi om knivstikkeri, overfald og skudepisoder. Programmet stiller skarpt på nogle af de unge, der begår volden. Gennem et halvt år har “TV 2 dok” fået adgang til en gruppe voldelige unge på den københavnske vestegn.

Gruppen består af unge, som blandt andet er involveret i røverier, indbrud – og flere retssager, og deres hverdag er præget af stoffer. Mød de unge, et af deres tilfældige ofre, og Jacques Royal, der arbejder med de utilpassede unge. Han mener, de er blevet så voldelige, forbi samfundet har overladt dem til sig selv.

Gense TV 2 dok.: De voldelige unge på onsdag d. 12.11 kl. 01:20 – 02:05

http://tvtid.tv2.dk/allekanaler/index.php/sch-11823880.html?forside

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til De voldelige unge

 1. Casper Svendsen skriver:

  Hej. Jeg har en projekt opgave, hvor jeg godt kunne tænke mig at have haft set denne film. Jeg ved ikke om jeg kan få den tilsendt, på den ene eller den anden måde. skriv venligst til min mail.
  Mvh. casper 🙂
  ps. venligst inden for 1-2 ugers tid 🙂
  på forhånd tak
  casper.

  8 jan 2009

 2. Kavi skriver:

  Hej Casper,

  Jeg har desværre ikke videoen, men prøv at skrive til tv2.dk eller prøv på biblioteket.

  Det er et spændende område du har valgt, så held og lykke med din projektopgave.

  Hilsen Kavitha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *