Skulle det være sundt at kede sig?

Der er intet værre end at kede sig, men det der er endnu værre, at kede sig og ikke gider foretage sig noget. Jeg har hørt, at det skulle være sundt at kede sig i ny og næ, men jeg synes ikke at jeg finder noget sundhedstegn ved det. Kedsomhed medfører rastløshed, man har lyst til at lave noget, så man ikke keder sig, men man gider alligevel ikke lave noget, så man kommer til at kede sig. Hmmmm….

Hold da op, hvor dog bare tiden går langsom når jeg keder mig, mega nederen. Der er ingenting der kan motivere mig til at lave noget aktivt, udover at ligge på sofaen og zompe. Jeg hader at kede mig, og især når jeg ikke er motiveret for at kede mig. Der er sikkert masser af opgaver at tage fat i huset og der er sikkert en masse ting jeg kan lave, så jeg får brugt mine kedsomme timer fornuftigt. Men problemet er bare at jeg ikke har lyst til at lave noget, og det eneste jeg har lyst til er at sidde og kede mig, hvilket er pisse kedeligt. Hvad skal man så stille op? og hvad kan man lave sådan en dag hvor man ikke gider lave noget?

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Skulle det være sundt at kede sig?

 1. Mathi skriver:

  😉

  Jeg ved godt hvad du skal give dig til..

  Lad os indkalde til husmøde og dikutere hvordan vi hånterer den uheldige situation du er havnet i. Bambus må komme med et par gode råd også. Han er hjemme fra 07.30 til 16.30, og noget må han da foretage sig i alle de timer. Mon ikke at du kan bruge et par råd fra ham.

  Dagsorden til husmødet 15.10.2008 – kl. 17.10 – 17.14
  Ordstyrer: Bambus

  1. Hvordan afskaffer vi kedsomheden?
  2. Opgavefordeling
  – Opvask: kavi
  – Tøjvask: kavi
  – Madlavning: kavi
  – Toiletvask: kavi
  – Rengøring: kavi
  – Støvsuge: mathi
  – Tur med bambus: mathi

  3. Lommepenge
  4. Madindkøb
  5. Diverse

  Vel mødt

 2. Kavi skriver:

  Jeg laver alle de ting i forvejen. Måske har jeg alt for mange opgaver???

 3. Sarah Doctor skriver:

  Her sad jeg og googlede at kede sig, og så skulle jeg lige falde over din blog, haha – hvor pudsigt.

  Jeg røvkeder mig lige pt – burde støvsuge, men gider bare ikke. De sidste par uger af graviditeten er altså ikke skide spændende.

  Kh din gamle Viborg-kollega
  Sarah

 4. Kavi skriver:

  Det er sundt at kede sig engang i mellem. 🙂

  Håber at du og babyen har det godt. Du må bare nyde at ikke lave noget, og lad Michael tage sig af opgaverne i hjemmet. Det er godt nok længe siden vi sidst mødtes, jeg tager på 2 ugers ferie men vi må finde ud af noget når jeg kommer hjem. Mon ikke at du har født på det tidspunkt. Hvordan står det ellers til?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *