Tamilsk online tøjbutik

Til de tøser; som elsker tøj. :=)

Sidste uge fik jeg for første gang bladet suit me, som sælger tamilsk tøj. Det er første gang, jeg oplever at bladet bliver sendt hjem. Suits Me har også en online butik, hvor man har mulighed for at købe tøj, smykker og andre ting. Nu har man mulighed for at bestille tøj hjemmefra, ingen grund til at tage til England eller Indien længere.

Smut forbi deres hjemmeside: www.suitsmeonline.com

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Tamilsk online tøjbutik

 1. kayathri skriver:

  hej kavitha.. ved du vhor man kan købe poo malai henne.. malligai poo.. her i dk eller evt online???

 2. kavitha skriver:

  Hej Kayathri,

  Jeg tror ikke man kan bestille online, men hvis du ringer til Herning tempel saa kan de fortaelle hvem der laver malai.

 3. Trendy skriver:

  Tamil clothing are always fashion and trendy for all.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *