Min første tatoo

Så fik jeg endeligt taget mig sammen til at få en tatovering. Jeg har de sidste par år haft et stort ønske om at få en tatovering, men har dog ikke taget mig sammen, ikke før sidste sommer.

Ja, der var en masse grund til at jeg blev ved med at udskyde tatoveringen. Men sidste år var det anderledes, min kæreste og jeg var på ferie i Bulgarien, og fandt hurtigt ud af at det skulle være i Bulgarien, at vi skulle have vores første tatovering.

Det gør lidt ondt, men kroppen vænner sig hurtigt til smerten. Det føles som om, når man bliver stukket af en nål. Jeg tror, at det tog ca. 10 min. for at lave min tatovering. Den første uge skulle jeg holde ekstra øje med tatooen, så der ikke kom betændelse. Jeg blev vejledt om, hvordan man skulle pleje tatoveringen de næste stykke tid eks. ved at undgå solen, varmt vand osv.

Det var billigt at blive tatoveret i Bulgarien, jeg gav omkring 160 kr. for min tatovering.

Jeg har dog ikke fortrudt, og er faktisk meget glad for min tatovering, overvejer at få endnu en. Jeg kunne godt tænke mig at få tatoveret det hinduistiske OM-tegn.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *