Bryllupsbilleder

Her er et par bryllupsbilleder.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Vores Bryllup og tagget , . Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til Bryllupsbilleder

 1. Aruntha Vijithan skriver:

  Hej Kavitha,

  Har lige set jeres bryllups billeder, tillykke med den store dag.
  Jeg kan godt lide det smykke sæt du har på til dit bryllup. Kunne nemlig godt tænke mig at have noget lignende på til mit bryllup. Problemet er at jeg ikke rigtig kan finde noget i den stil, så ville høre dig om hvor du har fået fat i det smykke sæt? Vil blive glad hvis du svarer:-)

  Venlig hilsen AV

 2. kavitha skriver:

  Hej Aruntha,

  Mange tak for det, og tillykke til jer også. :=)

  Smykkesættet har min svoger købt med fra Indien. Jeg ved, at der er mulighed for at leje bryllupssmykker i Herning, hvis du er interesseret, kan jeg godt få fat udlejerens telefonnr.

 3. AV skriver:

  Hej igen
  Tak for lykønskningen. Og tak for svaret også.
  Det var ærgeligt, typisk at det kommer fra Indien:-)
  Jeg bor ik´ i DK, så jeg har ikke mulighed for at komme til Herning. Håber jeg finder ud af noget andet så:-)
  Og endnu engang tak for dit svar.

  Hilsen AV

 4. priya skriver:

  hej
  hvor har du købt din saree`s hen??

 5. Kavi skriver:

  Hej Priya,

  Den første sarre (rød og gul), den havde jeg bestilt over nettet. Resten af mit tøj er bestilt fra Indien. Hvis du går ind på følgende side, kan du finde pæne/sexede sareer: http://www.cbazaar.com/Clothing/.

 6. priya skriver:

  tak for det, 🙂

  men hvor langtid tager for at man modtager saree??

 7. Kavi skriver:

  Hej igen,

  Det er forskelligt fra saree til sarre, men tidsfristen er nomalt fra 14 dage til en måned. Jeg fik min saree rimlig hurtigt, det tog omkring 10 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *