Mit efternavn?

Det er en tamilsk tradition at man ændrer sit efternavn til mandens fornavn. Jeg har ikke rigtig fundet ud af hvad jeg skulle hedde efter brylluppet. Hvad tror I?

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Vores Bryllup og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Mit efternavn?

 1. Kavi skriver:

  Det er spændende at følge med i afstemningen, men jeg røber ikke mit efternavn før på onsdag.

 2. logitech33 skriver:

  hvad blev det så ?

 3. Kavi skriver:

  Hej med jer,

  Tak til alle jer, som har deltaget I afstemningen. Men desværre må jeg skuffe jer, jeg har besluttet at beholde mit navn. 🙂

  Der var kun en, der har stemt på, at jeg vil beholde mit eget navn, mens de fleste har satset på at jeg vil komme til at hedde Kavitha M. Rajathurai efter brylluppet.

  Beklager at svaret først kommer nu.

 4. mathi skriver:

  Hurra for den forbandede ligestilling i Danmark…

  /mathi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *