Turen til Rhodos – 2006

Turen til Rhodos 2006

Det var første gang Mathi og jeg rejste sammen, så det var noget stort. Vi valgte charterejse, så det blev en 1 uge til Rhodos.

Rhodos er en lille ø, som har meget at byde på. Da vi ankom lejede vi en knallert, og tog på udflugter hverdag. Det var en dejlig oplevelse, at køre på knallert på Rhodos. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke havde mod til at køre knallert, så jeg sad ligeså pænt bagpå Mathi.

Vi tog på udflugter om dagen, vi besøgte Den Gamle By i Rhodos. Vi oplevede den gamle by om dagen, men også om aftenen for at et indblik i nattelivet i den gamle by.

Vi besøgte også Sommerfugledalen, det var dog ikke som jeg havde forstillet mig, selvom naturen på dalen var fantastisk. Jeg havde dog forstillet mig, at jeg skulle se mange forskellige eksotiske sommerfugle, men desværre var der bare en slags sommerfugl.

Vi fik også prøvet faldskærmflyning fra en speedbåd, men fik det så dårligt efter flyvningen, at jeg måtte kaste op i havet, hvilket var mega pinligt, da der også var andre passager på speedbåden.

  1. Se billeder fra Rhodos
  2. Se flere billeder fra Rhodos
  3. Endnu flere billeder

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Rejseoplevelser og tagget , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Turen til Rhodos – 2006

  1. Mathi skriver:

    Kan du huske da vi faldt af knallerten midt på et kryds? 🙂

    /mathi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *