Dosa for første gang

For første gang har jeg lavet Dosa, jeg blev selv overrasket over min madlavning. :=)

Jeg havde købt rava dosa mix i tamilsk butik, som havde ligget i mit skab i stykke tid. Jeg har altid været bange for at lave dosa, i skræk af at det skulle mislykkes mig. Men i søndags havde jeg masser af overskud, også skulle jeg i gang med at prøve en ny opskrift. :=)

Rava dosa var nemt at lava, det tog ingen tid for mig. Jeg fulgte blot opskriften på pakken. Jeg skulle blande vand, yoghurt og rava dosa mix. til en tynd blanding af dej, så tilføjede jeg løg og krydderier, som jeg har svitsede i en pande et par min. Derudover tilføjede lidt gurkemeje til blandingen, så dosa fik den gule farve…….wuptti duppti så var min rava dosa blanding klar. Så var den klar til at komme på panden….

Jeg havde lavet chili sambal til dosa, og det smagte fantastisk. Simpelthen stolt over mig selv og min madlavning….det skal helst være nemt og hurtigt for mig. :=)

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *