Min ønskeliste til min fødselsdag

Nu er der jo ikke mange måneder til jeg har fødselsdag, så jeg har valgt at skrive min ønskeliste i god tid. Så ingen undskyldninger for ikke at komme med en gave til min birthday.

 • Nike el. Hummel sportstasker helst hvid.
 • Nike løbesæt – lyserød
 • Nike træningsovertrøje med kort og lange ærme – lyserød
 • Nike træningsundertøj – lyserød, sort el. hvid
 • Nike sports ur
 • Asics løbesko str. 36
 • H20 træningsbukser
 • Sko
 • Om Kavi

  Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

  Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

  En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

  Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

  Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

  Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , . Bogmærk permalinket.

  2 kommentarer til Min ønskeliste til min fødselsdag

  1. mathi skriver:

   Du er altså sjov..

   Tak for mailen. Vi skal nok lade være med at være kreativ 😉

   Hej med jer,
   Hermed sender jeg min ønskeliste til min fødselsdag. Jeg vil helsthave det, der står på min ønskeliste. Der er ingen grund til at I prøver at være kreative.

   http://kavitha.dk/2008/07/min-oenskeliste-til-min-foedselsdag/

  2. Kavi skriver:

   Ha ha ha.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *