Tillykke med fødselsdagen Bambus

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , . Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til Tillykke med fødselsdagen Bambus

 1. Preman skriver:

  Hej Bambus, din søde skøre hund. Tillykke med fødselsdagen! Håber du fik et godt ben at bide i 🙂

  /Preman

 2. Karthika skriver:

  Hejsa søde Bambus:)
  Hjertelig tillykke med din fødselsdag. Håber du har haft en god dag og fået noget rigtigt godt at spise(mon ikke);) Du er jordens dejligste basse:)

  vuf vuf

 3. mathi skriver:

  Goddav min dreng..
  Så fyldte du også år, men ingen kødben fik du af mig i går. Skive slagteren holder ferie-lukket.. 🙂 Jeg skal nok tage kødben med hjem i dag..

  /mathi

 4. Sangary skriver:

  Hej Bambus
  Det er lidt underligt, at jeg skal skrive en hilsen til dig, men Kavi vil have at jeg gør det.

  Så Bambus tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, at du har haft en god fødselsdag med gode mad

  /sangi

 5. sarah skriver:

  Hej søde Bambus

  Hermed et forsinket tillykke med fødselsdagen.
  Håber du har det godt og glæder mig til at se dit glade ansigt igen 🙂

  Skulle hilse mange gange fra Ronni og sige VUF VUF..

  KH Sarah

 6. Bambus din lille ballademager,

  Tillykke med fødselsdagen. Håber du havde en rigtig god dag.

  /vathanan

 7. Kavi skriver:

  Mange tak for hilsnerne. Nu mangler vi kun gaverne til Bambus, I er altid velkomne til at kigge forbi.

  P.S Bambus vil have dyre gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *