About me-tamilskmad.dk

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er fra årgang 1982. Jeg blev færdiguddannet som socialrådgiver i januar 2007 og har siden arbejdet i Viborg Kommune.

Jeg har ikke haft den store interesse for tamilskmad eller madlavning generelt. Efter at jeg begyndte at arbejde på tamilskmad.dk, blev min interesse for tamilsk madlavning større. Jeg har brugt meget tid på at søge efter ingredienser og opskrifter, og har i mellemperioden også lært en del om det indiske/tamilske køkken. Selvom jeg ikke har det store erfaring indenfor madlavning, har jeg dog altid haft et forkærlighed til mad.

Min forlovede (mathi) havde købt domænet for mange år siden, og har også på et tidspunkt åbnet hjemmesiden. Det holdt ikke længe før han opdagede, at siden havde brug for en kvindelig hånd. Der gik noget tid, før jeg besluttede mig for at arbejde videre på hans ide. En dag- ud af den blå luft, fik jeg en masse ideer til hjemmesiden. Jeg fik drøftet ideen med Mathi, og fik ham overtalt til at stå for web designet på siden….. Så wupti.. efter noget tid blev tamilskmad.dk født (igen). Jeg har dog stadig en masse ideer til hjemmesiden, og håber at jeg med tiden kan virkeliggøre dem.

Hjemmesiden henvender sig både til tamiler, danskere og andre, der har interesse for at prøve noget nyt og anderledes mad. På siden kan man finde tamilske og indiske opskrifter, samt også har mulighed for at indsende tamilske/indiske opskrifter. Fleste opskrifter på siden er fundet på nettet.

Har du forslag eller ideer til hvordan man kan forbedre tamilskmad.dk, er du velkommen til at kontakte mig på kavitha@tamilgirls.dk.

God appetit.
http://www.tamilskmad.dk/forums/om-tamilskmad/about-me

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *