Mit smarte klædeskabIMG_3945.JPG

IMG_3956.JPG

DSC04575.JPG

IMG_3951.JPG

IMG_3947.JPG

DSC04581.JPG

http://kavitha.dk/photos/?picasaViewAlbumId=5164659481374333697

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Mit smarte klædeskab

 1. Priya skriver:

  Hej Kavitha

  wow. sikke et flot garderobe.. minder lidt om det skab Carrie får i sex and the city movie:-) nice nice

 2. Kavi skriver:

  Priya,

  Mit skab ser sådan ud 1 gange om måneden, og det er når jeg har haft ryddet op. De resterende 30 dage om måneden, ligner skabet en losseplads.

  Jeg skulle måske have nogle before and after pic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *