Udkig efter brugt herrecykel

Nu har vi så fået den ide, at vi gerne vil cykle med vores Bambus. Han er snart et år, og vil elske at løbe mens vi cykler.

Mathis cykel blev stjålet for mange år siden, og eftersom vi fik bil, har han ikke haft brug for en cykel…altså før nu. Derfor er jeg på udkig efter en brugt og billig herrecykel.

Vil du sælge en brugt cykel eller kender du en der gerne vil sælge, så send en mail til kavitha@tamilgirls.dk. Det skal helst være i Midtjylland.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Udkig efter brugt herrecykel

  1. Kavi skriver:

    Jeg er lige blevet gjort opmærksom på, at min mail adr. er forkert. Pinligt, at man ikke engang kan stave ens navn rigtigt. Min mail adr. kavitha@tamilgirls.dk.

    Jeg retter det også i indlægget, så folk ikke bliver forvirret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *