Rejseforslag?

Nu nærmere sommeren sig, og jeg skal i gang med at finde ud af, hvor vi skal rejse i år. Jeg har fået æren for at planlægge vores sommerferie. De sidste to år, har vi været på charterferier: Rohodos og Bulgarien. Da vi ikke havde de store erfaringer med at rejse, besluttede vi os, at de bedste og rette for os på daværende tidspunkt var charterferie.

Nu føler vi os bedre rustet til at rejse/opleve, og har derfor besluttet at i år skal det være en oplevelsestur, hvor vi på egen hånd tager ud og oplever det land.

Jeg har svært ved at finde ud af, hvor de skal være. Er der nogen af jer der har gode rejseoplevelser, som I kan gerne vil dele? Evt. forslag til hvor man kan rejse? Et dejligt varmt og trygt sted…

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Rejseforslag?

 1. Hej Kavitha,

  Hvor lang tid vil I på rejsen?

  Hvis det er to uger så det vil være god ide tage til Italien eller Ireland.

  Hvis I vælger tage en måned så er det bedst tage til Singapore eller Japan.

  Mvh.
  Kumaran Kumarathurai

 2. Kavi skriver:

  Hej Kumaran,

  Det bliver ikke mere end 1 – 2 ugers ferie… Italien er også et godt valg…Det kunne være dejligt, med et par måneders ferie, hvor man rejste rundt. Men det bliver nok ikke på nuværende tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *