Tamilskmad.dk åbnet

Jeg kan med stor stolthed nu præsentere tamilskmad.dk, som jeg har arbejdet på i godt stykke tid. Nu er siden klar til at blive åbnet, så jeg håber at alle vil tage godt imod siden og gøre brug af de indsendte tamilske opskrifter.

tamilskmad.dk er der gode muligheder for at indsende og dele tamilske/indiske opskrifter med hinanden.

Tamilskmad er anderledes og spændende mad, og med opskrifter på dansk, kan enhver mad-elsker nu lave tamilsk mad. Derudover er det også muligt at finde ud af hvor man kan handle krydderier, der anvendes i tamilsk/indisk køkken. Denne liste bliver jævnlig opdateret.

Jeg håber, at mange af jer vil være med at indsende opskrifter, så vi kan få en side med amsser af spændende tamilske/indiske opskrifter, som vi alle kan have glæde af.

Har du gode ideer til hjemmesidens øvrige indhold eller sidder du med masser af gode tips til madlavining mm, så brug forummet til at komme af med dem ;).

Mange tak til min kære mand Mathi, som har designet og lavet hjemmesiden, efter mange måneders brok fra mig.

Siden er stadig under opbygning, så falder du over fejl på siden, så smid lige en mail til mig. Det vil jeg værdsæte.

God fornøjelse!

Masser af chili hilsner
Kavitha.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *