Gid du gad give en Ged In the name of JUL

Er du en af de personer, der føler at julen er noget opreklameret pis, og kun handler om penge, penge og penge? Føler du at de fattige i DK og i de andre lande bliver glemt? Vil du gøre en lille forskel, og få din samvittighed på det rene i juletiden?

Så tag og kig her, Folkekirkens Nødhjælp har en masse ideer til hvordan man kan give de fattige, krigsramte, sultne og de nødsramte lys i livet. Her er en masse gaver, man kan give for at redde dage af de nødsramtes liv.

Ved du, hvad en ged kan gøre for en familie?
En ged giver kød, mælk, skind og penge til fattige familier. Det koster 250 kr., men det er vel ingenting sammenlignet med hvor meget DU vil få af gaver for i julen år eller hvor mange penge du har brugt penge på at købe gaver til dine kære og nære.

Vil du ikke give en ged, så giv en sæk ris for 90 kr., det vil være med til at mætte en person i 3 måneder.

Eller hvad med at give en gave til Afrika for 120 kr. ved at give 200 kondomer. Dette vil være med til at mindske spredelsen af HIV/Aids og andre forfærdelige kønssygedomme.

Vær ikke nærig, men vær gavmild og vis næstekærlighed i juletiden. Det er det julen handler om, hjælpe dem som har behov for at blive hjulpet.

Er du studerende og ikke har mange penge til rådighed, kan du sagtens finde en gave for under 100 kr. Spar 2 ture til MAC D, og giv noget til de fattige.

Julen handler vel om at værdsætte de ting man har, og hjælpe den næste som ikke råder over de samme muligheder som en selv.

Har du et stort hjerte, og vil give en ged væk… så tag et smut forbi folkekirkens nødhjælps hjemmeside og se også hvad man ellers kan give.

http://www.noedhjaelp.dk/givenged/sider_paa_hjemmesiden/giv_et_bidrag/gi..

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *