Hvad vil du opnå inden året er omme?

Jeg har lagt planer eller rettere så har jeg skrevet de ting ned, jeg gerne vil blive bedre til, inden året er omme. Jeg mødte en Valle-and på motorvejen, da min bil brød sammen i lørdags. Denne Valle-and fortalte et par ting, som faktisk var interessante, og jeg har taget dem til mig. Han sagde, “Kavi, livet handler om de valg, vi træffer, og vi bestemmer selv, hvordan vi former vores liv”, og du er pisse doven, derfor gider du ikke en skid. Jeg tænkte, hov for dalen da, det har han da ret i.

Der er mange ting, jeg gerne vil udrette men har bare ikke gjort noget ved det. Han sagde, at udrette noget gør, at livet bliver mere betydningsfuldt. Dvs. at man bliver mere lykkelig og finder en mening med livet. Valle-anden fortsatte i samme dur ved at fortælle, at man ikke skal udrette noget for andres skyd men for sin egen. Valle-anden fortsatte og fortalte hvis man udrette noget af ens liv, så opnår man en anerkendelse af en selv. Ja, det er jo vigtigt at føle sig anerkendt af en selv… Efter en lang samtale med Valle-anden gik det endeligt op for mig, “hov” der er jo så mange ting jeg gerne vil blive bedre til. Men jeg har bare ikke taget mig sammen til at gøre noget ved det. Jeg blev enig med mig selv om at nu skal jeg træffe nogle valg … Ja, det har jeg så gjort ved at skrive de ting ned, som jeg gerne vil blive bedre til eller udrette inden året 2007 slutter.

Nu ridser jeg kort op, hvad jeg gerne vil blive bedre til:

Madlavning:
Jeg er pisse dårlig til at lave mad, det skyldes nok, at jeg ikke har interesse for at lære at lave mad. Det er lidt underligt, for jeg har sandelig ikke problemer med at spise mad … men det at lave mad er et kæmpe problem for mig. Derfor har jeg besluttet, at nu skal jeg tage mig sammen til at lave mad hveranden dag. Formålet med madlavning er selvfølgelig at blive bedre, bedre til at lave mad … Nu husker jeg igen noget som Valle-anden sagde, det var noget klogt. Valle-anden sagde: de ting man ikke kan finde ud af, kendetegnes som en svaghed … Hvad kan jeg sige, anden havde jo fuldstændige ret.

Det var så mit første mål.

Motion:
Jeg spiser men dyrker ikke motion. Det har jeg så besluttet at gøre noget ved, derfor har jeg tilmeldt mig til motioncenter igen. Jeg skal begynde at træne for min skyld, så jeg bliver afstresset og dermed få mere energi og overskud i hverdagen. Min drøm er at kunne cykle til og fra arbejde hver eneste dag, derfor har jeg besluttet mig at finde min lyserøde cykel frem og cykler til arbejde fra i morgen.

TG:
Jeg må blive bedre til at kommentere indlæg og skrive artikler. Derfor vil jeg i fremtiden … dvs. fra i dag være aktiv på siden og finde mere tid til TG. Derudover har jeg en masse andre arbejde i forbindelse med TG, som også trænger til en kærlig hånd. Det har jeg så besluttet at tage mig af i morgen.

Det var så min anden mål.

Nye projekter:
Jeg er gået i gang med at lave tamilskmad.dk men er har dog ikke fået lavet noget på siden de sidste 3 mdr. Mit mål er at gøre tamilskmad.dk færdig inden året er omme. Jeg har lagt meget arbejde i tamilskmad.dk, men ikke nok til at gøre projektet færdigt. Derfor har jeg besluttet at afsætte næste weekend til at arbejde videre på mit nye projekt.

Det var så mit tredje mål.

Motivation:
Nu har jeg lagt en masse planer for de næste 2 mdr., og derfor er det vigtigt, at jeg er motiveret. Jeg har besluttet at tage en tur forbi biblioteket og aflevere de gamle bøger, som jeg har fået bøde på og låne et par bøger om motivation.

Ja, jeg har jo lagt planerne i dag … og kan første følge op på dem om 2 ½ mdr.

Nu har jeg skrevet, hvad mine planer er for resten af året. Er der andre, der dovner den af uden at være bevidst om det? Nu har I mulighed for at blive bevidste om jeres dovenskab. Jeg opfordrer stærkt disse dovne mennesker til at tage kontakt til andegården, hvor Valle-anden befinder sig.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *