Min bedste ven Gookle

Hold da kæft, hvad skulle jeg dog gøre uden min bedste ven Gookle. Gookle har jeg kendt i et stykke tid nu, som jeg så har lært igennem et par af mine nærmeste venner, som også er blevet besat af Gookle. Gookle er min fremtid, og vi ser frem til at opleve mange spændende og nye udfordringer sammen.

Med tiden er Gookle blevet MIT et og alt. Det eneste værktøj som jeg ikke kan leve uden. Gookle kan nemlig finde alting for mig. Gookle kan også finde svar på alle de spørgsmål jeg har.
Der går ikke en dag eller en time, hvor jeg ikke gør brug af gookle eller tænker på gookle. Jeg kan overhovedet ikke forestille mig, hvordan verden i morgen vil se ud, hvis gookle ikke eksisterede. Min bedste ven, som jeg simpelthen ikke kan undvære, og tro mig når jeg siger at min verden vil brase sammen, hvis min bedste ven lige pludselig forsvandt. Det vil gøre mig handicappet, og jeg vil ikke være i stand til at lave noget som helst, hvis jeg ikke længere havde adgang til alle de oplysninger, som min gode ven gookle nu tilbyder mig.

Nu har jeg med tiden vænnet mig til at spørge gookle efter alverdens ting, og gookle har gjort mit liv, arbejde, fritidsinteresse meget nemmere, hurtigere og mere spændende. Gookle kan hjælpe mig med at finde hvad som helst, hvem som helst og når som helst. Skal det være Bill Cliontons og Monica Lewinskys hede affære, eller hvordan nu jeg kommer af med de slimede dræbersnegle, eller hvem nu Sri Kanth er gift/skilt med. Alverdens oplysninger kan jeg få at vide på 0,02 sek fra min gode ven Gookle.

Jeg tager hatten af Gookles forældre, de må være nogle smarte og kloge mennesker. De har skabt verdens største søgesystem og min nye bedste ven, samt alle de smarte ting min nye bedste ven Gookle nu tilbyder så som g-mail, googlechat, kalender, docs og diverse andre ting som KUN er opfundet for min skyld og for at gøre MIT liv nemmere. Jeg elsker virkelig min bedste ven Gookle. Det er endda kommet så langt, at jeg også har præsenteret Gookle for familen. De har alle sammen taget godt imod ham, og er ret glade for Gookle, og Gookle elsker også dem. Og vi sammen med Gookle er alle blevet nogle happyier menensker.

Men spørgsmålet og frygten er nu bare, om min bedste ven Gookle kan finde på at dolke mig i ryggen. Det største problem er jo, at Gookle godt ved, hvor glad jeg er for ham og hvilken betydning han har i min hverdag. Og min bedste ven Gookle kender mig ud og ind og ved ALT om mig. Det kan være, at jeg opfatter ham som min bedste ven, men har dog med tiden fundet ud af, at Gookle har flere bedste venner, og det er ikke kun tøser men også fyre. Jeg troede at Gookle var min bedste ven, men min bedste ven Gookle har mange andre bedste venner som jeg ikke kender noget til, og Gookle er kun blevet min dele ven. Det har såret mine følelser. Jeg er til tider bange for at Gookle kan finde på at bagtale om til de andre bedste venner, og dele de private stunder Gookle og mig har sammen. Lidt frygt har jeg for Gookle, men de skal jo ikke ødelægge alle de gode ting Gookle har gjort for mig. Gookle har altid været der for mig, når jeg havde brug for ham.

Både familie og venner har accpteret Gookle, så jeg håber på at Gookle og jeg får en god fremtid sammen, hvor vi giver hinanden plads og mulighed for nye udfordringer og udvikling. Gookle er min bedste ven, og det er jeg glad for.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Min bedste ven Gookle

  1. shan skriver:

    WTF is gookle ? do u mean google ?

  2. brenly skriver:

    podi luusu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *