Jeg skal snart…

Jeg skal snart… tage mig sammen til at træne igen…Ordet snart, det er jeg ikke så vild med. Jeg har sagt det i over et halvt år, at jeg ”snart” skal tage mig sammen til at træne. Problemet er bare at siden sommers har jeg skrevet bachelorprojekt og har været meget stresset, og som mange andre, så fylder jeg munden med søde sager når jeg er stresset … ja det har jeg så gjort i de seks måneder, hvor jeg skrev min opgave, så kan I jo godt regne ud hvordan jeg så må se ud nu… ja det har så ført til at jeg har fået håndtag på begge sider. Hmm det er altså ikke spor fedt, især når jeg har diselbukser på, så ligner det faktisk som om maven er ved at sprænge eller er det nu bukserne?Så ikke flere diselbukser før håndtagene er væk… problemet er ikke kun min bachelor opgave perioden, men at jeg propper mig med alt, der er spiseligt, og det er også med tiden gået op for mig at jeg ikke længere er kræsen…. jeg kan æde alt, der er spiseligt, hvilket er totalt dårligt for min krop og mine håndtage bliver kun større… total nederen..

Nu har jeg besluttet mig for, at jeg snart vil tage mig sammen til at træne mindst to gange om ugen. Det kræver så, at ligeså snart man begynder at træne så kræver det også at man spiser sundt og skal holde sig langt væk fra usundt mad. Det kræver at man får kontrol over sin madvaner og kroppen, det med kontrol… det er jeg bare dårligt til. kontrol og mig, vi kommer fra to forskellige verdener, og kan slet ikke forstille mig at vi går side om side… det er den største hindring for min krop.

Nå tilbage til træning…

nu har jeg ligesom regnet ud at det skulle være muligt at træne efter arbejde 2 gange ugen. 2 x 1 timer vil være mere end rigeligt for mit vedkommende, jeg skal bare have fjernet håndtagene så vil alt andet være ved det gamle og jeg kan blive glad. Så vil jeg ikke have brug for at træne eller spise sundt…ja at vende tilbage til det gamle, det kræver noget… motivation…. Hmmm hvordan kan jeg motivere mig selv for at træne?

…jeg skal snart begynde at træne, og jeg skal snart have fundet ud af hvordan jeg snart kan motivere mig selv for at træne. så jeg snart kan få min gamle krop igen

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *