Keder mig..

Sidder og keder mig, logger på google talk ingen venner. Prøver msn, desværre ikke nogen som jeg har lyst til at konversere med. Til min store kedsom virker viasat heller ikke, sidder og glor på DR1, færdig med matador, og nu til en kedelig krimi serie, hvilket ikke interesserer mig. Sidder i mine egne tanker, da jeg hører nogen banker på hoveddøren, sidder musestille. Ringer kæresten op, for at sikre mig at hvis jeg bliver kidnappet at han i det mindste ved hvornår jeg forsvandt… . I røret med manden siger jeg to knægter løber hen til vinduet og banker på. Kavitha, åben døren det er mig. Trækker gardinet for, genkender de to knægter. Åbne døren og de spørger efter kæresten. Fortæller dem pænt at han ikke er hjemme, hvilket de også var ligeglad med. Hvad så?

Nå tilbage til virkeligheden, De knægte er ude efter sprut, da deres forældrene ikke er hjemme og vil de fejre weekenden med fest. Hmm, sprut? Til jer? tankerne flyver gennem på hovedet af mig, tør jeg giver dem en flaske? Er de ikke lidt for unge til at drikke? Jeg spørger ligeså pænt, om far godt vide at du skal drikke i aften? Meget dumt spørgsmål at stille en 9. klasse gut, men hvad fanden…

De havde allerede spottet barskabet fyldt med flasker, de vil gerne have noget men vidste ikke helt hvordan de skulle lokke mig til det. Hvad drikker I drenge? En Bacardi? Er den ok? Det endte med at jeg gave dem en ny flaske, og fortalte dem pænt drik at de nu ikke skal drikke for meget, hvis I går under eller har brug for noget.. så kig ind. Følte mig virkelig som en eller anden forældre eller måske følte jeg bare mig rigtig gammel. At skulle finde sprut to knægter, hmm er jeg så gammel? Er jeg den voksne nu?

Her sidder jeg på sofaen og keder mig ihjel, men jeg kan høre larmen fra nabo huset og gæsterne er småt ved at ankomme. Hvad fanden laver jeg hjemme en lørdag aften? Skulle jeg ikke ud og nyde livet i stedet for at sidde og blive gammel? Hmm må hellere ringe rundt og få booket min næste weekend.

Skrevet den 9. dec. 2006

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *