Tiden går på ingenting…

… Som dog tiden går, synes ikke at man får lavet noget andet end arbejde. Og når jeg egentlige kommer hjem fra arbejde, er jeg for træt til at rydde op eller lave mad. Jeg ved ikke engang hvorfor jeg er så træt, måske fordi nu hvor jeg er færdig med uddannelsen og har fået arbejde, og ikke er forpligtet til noget længere? Kan det virkelig passe, at jeg udover mit arbejde på 37 timer ikke laver noget andet? Ja, det er tragisk når man begynder at regne ud hvor mange timer man bruger på at lave ingenting. Men sådan er det altså for mig, jeg har trådt ind i den onde cirkel.

More…Jeg er total umotiveret og doven for tiden, og når jeg kommer hjem fra arbejde, har jeg travlt med at komme i noget afslappet tøj og smide mig på sofaen foran tv´et. Der går så resten af aftenen med serie, hvilket jeg elsker at se/følge med i. Ja, om weekenden så går tiden altid med et eller andet, ikke fordi at jeg får ryddet op eller får lavet mad. Tiden går med at lave ingenting… det sjove ved det er, at engang imellem kan tiden gå hurtigt andre gange så langsomt at jeg faktisk keder mig.

Ja ja fra næste uge må jeg hellere tage mig sammen og komme i gang med de daglige opgaver.

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *