Mig og mine støvler

Jeg undrer mig over, hvorfor kvinder har en stor lidenskab når det kommer til sko. Jeg ved det fra mine egne erfaringer, men også fra mine søskendes. Vi elsker sko om det er så flade, høje, kondi, støvler, ternede, strippede … you name it, we love it.

Jeg elsker sko, og jeg elsker at bruge penge på sko. Jeg har min egen sko samling der hjemme, hvilket jeg er stolt af. Det er et af de punkter, som mændene aldrig har forstået ved kvinder. Eks. Tag bare ens egen kæreste, han fatter ikke hvorfor man ejer så mange par sko, når man kun kan gå med et par ad gangen. Så står man der bare som en idiot, der ikke kan få det forklaret.

Jeg har det sådan med, at mine sko/støvler skal matche med tøjet. Så det kræver jo, at man har støvler i alle farver. I have a dream, at jeg ejede alle slags sko og støvler. Men næ nej, synes ikke at drømmen bliver opfyldt. :=(

Det er svært at beskrive hvad mit forhold til sko/støvler er, men det er bare en dejlig følelse at købe sko, og endnu mere dejligt at se dem ligge i ens eget skab og ikke et andet sted. Det er en følelse af tilfredsstillelse, man bliver helt høje af at shoppe efter sko. Lige af den grund så kræver det også at man arbejder 24/7, hvis man nu skulle have råd til alle de støvler man nu kan ønske sig og dem er der masser af.

Nu må jeg ærligt indrømme at mine støvler/sko har lidt af et groft omsorgssvigt pga. mangel på plads. Derfor har jeg travlt med at finde et større hus, så mine forsømte støvler og sko kan få deres eget værelse, så vi tilsammen kan få et lykkeligt liv… !!

Om Kavi

Jeg hedder Kavitha Rajathurai, og er 24 år og blev færdig uddannet som socialrådgiver i januar 2007. Jeg arbejder på Viborg Kommune, Social Indsats.

Jeg er ikke typen, der kan sidde stille for mange minutter ad gangen. Derfor har jeg alting gang i mange ting. Mit seneste fund er tamilgirls.dk. Her er jeg sammen med Vahini [administrator] og en del andre gået sammen om at skabe et forum for tamilske piger i Danmark (tamilgirls.dk).

En tur forbi cafeen, hjemlig hygge foran fjerneren, højtlydende musik, og biograf tur med veninderne til de diverse tamilske film er nogle af de ting jeg foretager mig. Om sommeren når vejret tillader det, er jeg også ude at rulle.

Udover dette har jeg en stor interesse for tegnefilm, især Disney. Jeg elsker at se animationsfilm, hvilket jeg bruger mange af mine fredagsaftener på.

Som person er jeg meget udadvendt og åben, elsker at møde nye mennesker. Jeg er tit blevet kaldt vandfald, fordi der er mange, der mener at jeg snakker for meget. Jeg kan snakke om alle de ting, der ikke giver mening i min verden, hvilket er næsten alt. Så kan i jo selv regne ud, hvor meget jeg har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *